Lestijden

De schooltijden vindt u in de onderstaande tabel:

Dag Schooltijden
Maandag ochtend 08.30-14.15 uur
Dinsdag ochtend 08.30-14.15 uur
Woensdag ochtend  08.30-12.15 uur
Donderdag ochtend 08.30-14.15 uur
Vrijdag ochtend 08.30-14.15 uur

Groep 1 en 2

Tien minuten voordat de school begint, gaat de deur open.
U bent van harte welkom in het lokaal van uw kind om zijn of haar werk te bekijken. Ook kunt u dan voor korte gesprekjes bij de leerkracht terecht.
Wilt u wat langer praten? Dan is het prettiger als u na schooltijd langs komt of een afspraak maakt.

Groep 3 t/m 8

Tien minuten voor aanvang van de lessen, gaat de deur open en mogen de kinderen in het lokaal een rustige activiteit doen, die aangegeven staat op het digibord.
In groep 3 is het gebruikelijk dat ouders met hun kind naar binnen lopen. Later in het schooljaar, meestal na de meivakantie, wordt verwacht dat u op het schoolplein afscheid neemt van uw zoon of dochter.
Wilt u de leerkracht van uw kind spreken, dan kunt u voor of na schooltijd natuurlijk even binnen komen. Voor uitgebreidere gesprekken is het handiger om een afspraak met de leerkracht te maken. Ook als uw kind u iets wil laten zien, blijft u van harte welkom om voor of na schooltijd even in de klas te komen!