Op de Sleutel wordt door de natuurouders (in samenwerking met de leerkracht) voor bijna elke groep één keer per jaar een natuurproject georganiseerd.

Natuurouders gezocht

“Je hoeft geen Midas Dekkers te zijn!”

Wij zijn opzoek naar enthousiaste Natuurouders

De groep van Natuurouders bestaat uit ongeveer 10-12 ouders van leerlingen van OBS de Sleutel. De Natuurouders organiseren voor de kinderen uit de groepen 2 t/m 7 projecten in de natuur. De kinderen gaan in kleine groepjes onder begeleiding van een natuurouder allerlei opdrachten uitvoeren en leren op deze manier op spelenderwijze de “wonderen der natuur” te ontdekken. De projecten zijn uiteraard aangepast aan het niveau van de groep waarin het kind zich bevindt. Het betreft officiële IVN-projecten.

Doel van de projecten in de Natuur is om kinderen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met alles wat leeft in de natuur. We wijzen de kinderen op alles wat er te zien, horen en voelen is in de natuur en hopen hen op deze manier respectvol om te gaan met onze flora en fauna.

De projecten vinden onder schooltijd en meestal op woensdagochtend plaats. Twee keer per jaar vergaderen we ook op de woensdagochtend.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met:

Mischa Verschuren
Tel. : 625 024