Schalkhaar, september 2017

Geachte ouder(s), verzorger(s) en belangstellenden,
Voor u ligt de nieuwe schoolgids van openbare basisschool De Sleutel, school voor Daltononderwijs.

In deze gids vindt u belangrijke informatie voor het komende schooljaar.
U kunt ook beknopte informatie vinden over onder andere het Daltononderwijs, onze doelstellingen, de zorg voor kinderen en de schoolregels.
De schoolgids is digitaal te downloaden van onze website: www.obs-desleutel.nl.
Voor ouder(s) en verzorger(s) is deze schoolgids een handig bewaardocument waarin u allerlei informatie gedurende het schooljaar weer makkelijk terug kunt vinden. Daarnaast ontvangt u maandelijks onze Nieuwsbrief. Hierin vindt u informatie over allerlei actuele activiteiten. De website van onze school is een levendige website waar u regelmatig verslagen kunt lezen en fotoreportages kunt zien van diverse activiteiten die op de school georganiseerd worden.

Voor ouders die een school zoeken voor hun kind, is deze gids misschien een eerste kennismaking met onze school. We nodigen u van harte uit om ook eens een kijkje te nemen op De Sleutel. U bent van harte welkom!

Wij hopen dat u deze schoolgids met veel plezier zult lezen en wensen u en uw kind(eren) een heel fijn schooljaar toe!

Deze gids geeft in grote lijnen ons verhaal weer.

Er zullen na het lezen van deze gids vast nog wel vragen blijven bestaan. Stel ze!
Er zullen na het lezen van de gids zeker opmerkingen te maken zijn. Maak ze!
Er zullen zeker nog allerlei verbeteringen mogelijk zijn. Geef ons die tip!

Als er, door deze gids, een positieve dialoog ontstaat tussen school en thuis, zal de gids meehelpen om de kwaliteit van de school te vergroten. Graag ontvangen we reacties van u.

Namens het team,
Gert Katerberg, directeur

herfstvakantie
zondag 21 okt 2018