Groepsindeling en e-mailadressen teamleden

Met De Sleutel gaat de wereld voor je open! De leerkrachten van De Sleutel vormen een enthousiast en gemotiveerd team, dat in samenwerking het onderwijs aan uw kind vormgeeft. Het team is voortdurend bezig zich te ontwikkelen om het onderwijs volgens de nieuwste inzichten te kunnen geven.

Het team van De Sleutel bestaat grotendeels uit parttimers. Het team bestaat uit leerkrachten, leerkrachtondersteuners (IB en RT), een onderwijsassistent, een conciërge, een administratief medewerkster en een directeur.

Het team is begin jaren ’90 enthousiast begonnen met het omvormen van de school tot een Daltonschool. We zijn een gemotiveerd team, dat niet alleen bij kinderen vrijheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking nastreeft, maar ook binnen ons eigen professioneel functioneren.

Groepsindeling en e-mailadressen teamleden

Naam E-mail Functie Werkdagen
Selma Boumans IB di, wo, do
Merle Broekman groep 4
groep 7
ma, di, do
vr
Lotte Buter Douma Groep 2 ma, di
 Barbara van Gogh

ma, di
Judith Helderman Leerkracht Uilengroep
ondersteuning opleider in de school en IB
ma
 Jennifer Kamman groep 4 do, vr
 Gert Katerberg  Directeur ma, wo, do, vr
 Anniek Klaverstijn  groep 3 ma, di, wo, do
Annemiek Pliester Groep 3 ma, di, wo, do, vr
Annemijn van Leersum Groep 7-8 ma, di, wo, do, vr
 Delaja Meenink  Administratief medewerker ma t/m 14.00 u + do ochtend
 Greta Molendijk leerkracht ondersteuner wo, do, vr
 Esther van Onzen  Groep 6 ma, di, do, vr
Titia Bogaert Groep 6 wo
 Martin Pothof Groep 5
ICT en andere taken
ma, di, wo, do
Désirée Sanders Groep 7 ma, di, wo, do
Eveline Slagter Groep 1 wo, do, vr
Bennie Teunissen @obs-desleutel.nl  Conciërge ma, do
 Anja Visser Groep 2  wo, do, vr
Lotte Wolthers Groep 5
ma, di
wo

Protocol vervanging bij ziekte

Binnen de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Deventer is een protocol opgesteld om afspraken en verantwoordelijkheden rondom vervanging bij ziekte vast te leggen.

Als een leerkracht ziek is, doen wij onze uiterste best om zelf of via de invalpool vervanging te regelen.
Lukt dit echt niet, dan kan een groep in het uiterste geval naar huis gestuurd worden, met daarbij de volgende afspraken:
1. Ouders worden schriftelijk, per e-mail of telefonisch op de hoogte gesteld.
2. Voor leerlingen, die geen opvang hebben, regelen we binnen de school de opvang.