Op OBS De Sleutel werken we met het LeerlingVogsSysteem ParnasSys.

Het ouderportaal van ParnasSys kunt u via deze site bereiken.

Een inlognaam en wachtwoord worden verstrekt via de school.

Naar het Ouderportaal van ParnasSys

Klik hier of op het logo om Parnassys hiernaast om op ParnasSys in te loggen via deze site . parnassys-logo
Of gebruik deze link om direct buiten deze site om naar ParnasSys te gaan. Ouderportaal parnasSys.

Geen account of inlognaam/wachtwoord vergeten?

Mocht u geen account hebben of uw inlognaam / wachtwoord zijn vergeten, neem dan contact op met de school dat kan via het contactformulier of mail aan:

Beveiligingswaarschuwing bij gebruik van Internet Explorer

IE-foumelding-ParnasSys

Wanneer u deze website bezoekt met gebruik van de browser Internet Explorer dan kunt u onderstaande beveiligingswaarschuwing in beeld krijgen.

Internet Explorer is (voor zover bij ons bekend) de enige browser die geen iframe toestaat. Dat is het tonen van webinhoud binnen een website.

Door onderaan de beveiligingswaarschuwing op de link "Deze inhoud in een nieuw venster openen" te klikken, kunt u toch met Internet Explorer naar ParnaSys.

Gebruik een recente browser

parnassys-browser-adviesWanneer u met een oude browser ParnasSys benadert, krijgt u een bericht om over te gaan naar een moderne browser.
In dat bericht staan directe links naar vier verschillende te downloaden browsers en de minimale versie waarmee ParnaSys nog overweg kan.
Voorbeeld van het ParnasSys-browerschermm:

voorjaarsvakantie
donderdag 21 feb 2019