Beste ouders,
Hierbij wil ik me even voorstellen. Ik ben Jochem en ik ben 17 jaar. Ik volg de opleiding onderwijsassistent en zit nu in het 2e leerjaar. Ik loop stage bij Juf Greta, dus zal veel kinderen tegenkomen als ik op maandag en dinsdag stageloop. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd bij Raster te helpen bij activiteiten. Ik werk bij de Albert Heijn en vind het altijd leuk om even een balletje te trappen.

Hoi Allemaal,
Ik ben Carmen Nijenhuis, 25 jaar en woon in Holten. Ik ben derdejaars Pabo student aan het Saxion in Deventer en ben afgelopen februari al gestart met mijn stage op de Sleutel. Ik heb toen het laatste half jaar in groep 4 stagegelopen en nu ben ik de eerste helft van het schooljaar in groep 4 te vinden op de maandag en de dinsdag. Naast mijn studie vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, te wandelen, te lezen of leuke dingen te doen met vriendinnen en familie. Ik heb erg veel zin om komend half jaar mijn stage op de Sleutel voort te zetten en hoop weer veel te leren!
Beste ouders en verzorgers van groep 1&2 C,
Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Isa Ekuku, tweedejaars student op het ROC Aventus. Daar volg ik de opleiding Onderwijsassistent. En vanaf 30 augustus ben ik begonnen met stage te lopen in de klas. Ik ben er dan ook elke maandag en dinsdag voor dit schooljaar om stage te lopen.