Als u aan de ene kant, bij de kleuters, onze school binnenstapt en dan helemaal door het gebouw loopt en aan de andere er weer uitgaat, zult u alle groepen van 1 t/m 8 (oplopend) tegenkomen. Althans, dat is zo na de zomervakantie. Vóór die tijd moeten we intern verhuizen.
Vlak voor de start van het nieuwe schooljaar zullen we de plattegrond met u en de kinderen delen.
Door intern te verhuizen komen de groepen 4 en 5 dichterbij groep 3 te wonen. Zo kunnen ook deze groepen makkelijker met elkaar samenwerken.
De groepen 6 t/m 8 nemen na de vakantie de hoek in aan het einde van de gang, bij het kunstgrasveldje. Het huidige groep 4 lokaal gaan we verbouwen om meer ruimte en overzicht te creëren. De verbouwing moet nog worden ingepland.