Binnenkort hebben de kinderen voorjaarsvakantie. En na al dat thuiswerken hebben ze vast zin om lekker naar buiten te gaan. Daarom organiseren we van 20 tot en met 28 februari de Struintocht Schalkhaar. De struintocht wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van WijDeventer en sponsoring van PLUS Joffrey ter Horst.
De struintocht is een Coronaproof activiteit. Met het gezin of een wandelmaatje kun je op eigen gelegenheid een route van 5, 8 of 13 km lopen. Jullie ontdekken dichtbij huis nieuwe paadjes, mooie plekken en prachtige natuur. De routes kun je vanaf woensdag 17 februari afhalen bij Bloem & Groen, DA Marianne van der Liende, Mark Optiek en Odile.
Kinderroute: Bij dezelfde winkels kun je voor de kinderen voor slechts 1 euro een gevulde struintas kopen. Let op: je kunt alleen contant en gepast betalen! In de tas zitten de route van 5 km, wat lekkers en leuke opdrachten voor onderweg. Deel je mooiste of gekste foto via Instagram: @struintocht_schalkhaar. Misschien winnen jullie aan het eind van de week wel de struinprijs!