2020 12 sinterklaasZou de goede Sint wel komen, nu hij niet gezellig onthaald wordt op het schoolplein door alle ouders en kinderen? We hebben het vermoeden dat Sint en/of Piet een slaapplek op school gebruikt en hopen daarmee dat zij onze school zeker bezoeken deze week. In ieder geval vieren we de verjaardag van Sinterklaas op vrijdag 4 december in de speelzaal. De groepen 1 t/m 4 gaan groep voor groep optredens verzorgen. En hopelijk krijgen de groepen mooie cadeaus. De Sint heeft vast en zeker ook nog tijd om even langs de groepen 5 t/m 8 te gaan.

In die groepen maken kinderen iets moois voor elkaar. De ene groep heeft voor een groepscadeau gekozen dit jaar en de andere groep heeft ervoor gekozen om voor elk kind een individueel cadeautje te kopen. We evalueren achteraf hoe dit is bevallen en het plan is om de groepen vanaf volgend jaar allemaal een groepscadeau te geven; een bewuste keuze voor duurzaamheid en saamhorigheid.

Het wordt weer een gezellig feestje. Praktische informatie volgt via Parro van de feestcommissie.