Beste ouders en lieve kinderen uit Schalkhaar,
7 februari van dit jaar was alweer de laatste KiXxx disco. De disco die in maart gepland stond, kon al niet meer doorgaan in verband met Corona. Zoals de situatie zich nu laat aanzien zal het op de korte termijn niet mogelijk zijn om een reguliere disco te organiseren. Dit vinden wij natuurlijk heel jammer, maar gezien de omstandigheden een voldongen feit. Als de regels versoepelen en de omstandigheden het toelaten willen wij natuurlijk zo snel mogelijk weer een disco organiseren!
Dat laten wij dan natuurlijk weten via de bekende posters en in de nieuwsbrieven van de school.
We zijn ondertussen bezig om een nieuwe locatie te zoeken want in de Lindeboom kunnen we helaas niet meer terecht. Mocht je een idee hebben voor een leuke alternatieve locatie dan horen we het graag.
Stuur ze op naar