Op 16 mei heeft de inspectie een herstelonderzoek gedaan op De Sleutel. De indicatoren die bij een vorig bezoek niet voldoende waren zijn nu allemaal weer met een voldoende beoordeeld. Dat betekent dat onze school weer onder regulier toezicht valt en in principe de komende vier schooljaren niet meer onderzocht wordt.

Volgens de inspecteur is er afgelopen jaar hard gewerkt om de geconstateerde tekortkomingen weg te werken. Volgens de plan-do-check-act-cyclus zijn de verbeterplannen geïmplementeerd. Daarmee is een goede start gemaakt om de onderwijskwaliteit duurzaam te verbeteren. Volgens planning loopt het plan ‘Krachtig onderwijs op De Sleutel’ door tot het einde van het kalender jaar. Op die manier kan dat wat op gebied van didactisch handelen is opgepakt verder inslijpen in de routines van de leerkrachten.

We waren zelf al ontzettend trots op wat wij binnen een jaar voor elkaar hebben gekregen. Wij zijn heel blij dat ook gezien en gewaardeerd wordt. Met dit oordeel kunnen we verder bouwen aan ons onderwijs. In het schoolplan zullen we beschrijven welk accenten wij de komende jaren leggen en hoe wij dat denken te realiseren. Aan het begin van het nieuwe schooljaar, na goedkeuring van de MR, zullen wij ouders hier verder over informeren.

Nieuwsgierig naar de aanleg van ons nieuwe Groene schoolplein?

Klik hier voor het laatste nieuws

Binnenkort

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019
Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 06 nov 2019
Studiedag: alle kinderen vrij
woensdag 06 nov 2019
Maandsluiting gr 5 t/m 8 met de voorleeswedstrijd (ouders welkom)
vrijdag 08 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework