avond 4 daagse

De avond4daagse ligt alweer achter ons. We kunnen terugkijken op een sportief en gezellig evenement.

Er liepen ruim 30 kinderen van de Sleutel mee. Samen met een vader of moeder of een andere volwassene. Het was hier en daar vast een enorm geregel met vroeger eten en wat later naar bed, maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen hadden lol voor tien.
Volgend jaar sluiten er hopelijk nog meer kinderen (en ouders) aan. Gezellig meelopen met je klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes. Lekker wandelen in de buitenlucht, dat is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens gezond. Natuurlijk hoort daar wat lekkers te eten en te drinken bij en aan het einde een mooie welverdiende medaille en heel veel trots. Hoera!
We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de hulp en de aanwezigheid. De kinderen die het met en voor elkaar zo gezellig maakten, de ouders die mee gelopen hebben en zeker ook de ouders die bij het rustpunt voor iets lekkers te eten/ drinken hebben gezorgd.

Hartstikke fijn dat jullie dat wilden doen!

piekdag alle kinderen vrij
maandag 01 juli 2019
wenochtend
woensdag 03 juli 2019