Op 2 april starten de werkzaamheden van de aanleg van ons Groene schoolplein. Een paar dagen later dan in de vorige nieuwsbrief aangekondigd. Op vrijdag 5 april is de eerste vrijwilligersdag. Een groep ouders gaat met de firma Geerdink een start maken met het kleuterplein. Er komen lopende de realisatie nog een aantal vrijwilligersdagen. Hou Parro in de gaten en het tuingereedschap in de aanslag.Over een paar maanden hebben we een fantastisch mooi natuurlijk-spelen-plein, dat in niets lijkt op het huidige tegelplein. Natuurlijk zal dat de komende periode af en toe gepaard gaan met wat overlast. Voor de goede zaak doen we daarom een beroep op flexibiliteit van ouders, kinderen en leerkrachten. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over de aanleg van ons nieuwe plein, neem dan even contact op met Sandra Vermeulen. Zij is als lid van de werkgroep schoolplein aanspreekpersoon voor de realisatie van het traject. Sandra onderhoudt contacten met Geerdink en met school en zorgt ervoor dat vragen en opmerkingen bij de juiste persoon terechtkomen: / 06 12508837

Op de website van onze school kun je de aanleg van het schoolplein volgen: https://www.obs-desleutel.nl/groene-schoolplein We streven naar tenminste één update per week. Een kijkje nemen in het echie kan natuurlijk ook.

Intussen gonst het in en om school van activiteiten om geld in te zamelen voor de waterpompen op het kleuterplein en het grote plein. We merken heel veel eigen initiatief van ouders en kinderen, naast de klassikale activiteiten die al dan niet met behulp van het microkrediet van de ouderraad opgestart zijn. Fantastisch! De leerlingenraad inventariseert wekelijks hoeveel geld er opgehaald is in de groepen. Dit wordt bijgehouden op een groot bord bij de hoofddingang.

groene schoolplein bord

Binnenkort

Gelwedstrijd groep 5 t/m 8
vrijdag 14 feb 2020
Voorjaarsvakantie
zaterdag 15 feb 2020
Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 28 feb 2020
Piekdag: alle kinderen vrij
maandag 02 mrt 2020
Rapportfolio mee
vrijdag 13 mrt 2020

Zoeken op deze site

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework