deventer4daagseVan 13 t/m 16 mei lopen we met z’n allen weer de AVOND4DAAGSE in Deventer. Loop je mee?
Voor wie: Groepen 1 t/m 8 van De Sleutel en de Nicolaas school (voor de kinderen vanaf groep 3 is het goed te lopen, voor de kleinere kinderen ook als ze regelmatig wandelen)
Volwassenen: Het is de bedoeling dat u zelf zorgt dat uw kind iedere avond met een volwassene meeloopt. Als u zelf niet loopt, kan dit dus een andere ouder zijn, dit moet u zelf regelen.
Kosten: Deelname met medaille € 5,00 per persoon

Begeleiders/ouders zonder medaille € 1,00 per persoon
Vraag je vriendjes en vriendinnetjes om mee te lopen... en schrijf je in via het inschrijfformulier dat je van de leerkracht krijgt.
Op drie april krijgen alle oudste kinderen (vanaf groep 3) een inschrijfformulier mee.
Natuurlijk mogen kleuters ook meelopen, zij kunnen een inschrijfformulier vragen aan hun juf.
Groetjes
Suzanne