Soms gaan dingen anders dan we gewend zijn. Dit schooljaar geldt dat onder andere voor:
  • het Paasontbijt: Het traditionele Paasontbijt vindt gewoonlijk plaats op de donderdag voor Pasen. In verband met de eindtoets van groep 8 kan dat nu niet. Daarom zijn de Paasactiviteiten verplaatst naar dinsdag 23 april. Dit heb je al kunnen lezen in de activiteitenkalender. In tegenstelling tot wat daarin vermeld staat, wordt het geen lunch, maar een Paasontbijt.
  • Eindejaarsfeest: In de jaarlijkse OR-ouderavond van oktober jongstleden is gesproken over een andere invulling van het eindejaarsfeest. Het is echter lastig plannen maken om een dergelijke grote activiteit te organiseren als je niet precies weet wanneer het plein klaar is en hoe het plein er uit ziet. Daarom is besloten om het schooljaar op een andere wijze af te sluiten.
  • Op donderdag 11 juli worden er op school onder deskundige leiding diverse workshops gehouden voor de groepen. ’s Middags presenteren de kinderen dit dan in een wervelende eindvoorstelling voor alle ouders. Meer informatie in de volgende nieuwsbrief.

piekdag alle kinderen vrij
maandag 01 juli 2019
wenochtend
woensdag 03 juli 2019