zomerdagkampDe Werkgroep Zomerdagkamp Schalkhaar is alweer druk bezig met het Zomerdagkamp 2019. Ook dit jaar is het kamp in de eerste week van de zomervakantie. Dat is week 29, van maandag 15 t/m donderdag 18 juli.

Bij deze nieuwsbrief zit de informatiebrief en het machtigingsformulier. Lees de brief goed. Er gaan namelijk wat zaken veranderen, waaronder de locatie. Vanwege de doorgroeimogelijkheden hebben wij, in goed overleg met Anton en Irma Haarman, besloten om het aanbod van de Stichting Sportvoorziening Schalkhaar aan te nemen om het kamp te houden bij de voetbalvelden van SV Schalkhaar. Wij verwachten dat we hier ook weer hele mooie herinneringen kunnen maken voor de kinderen!

Ook dit jaar kan er weer digitaal worden ingeschreven. Meer informatie hierover staat in de brief.

Graag tot ziens!
Werkgroep Zomerdagkamp Schalkhaar