stakenDe Algemene Onderwijsbond (AOb) organiseert samen met vakbond FNV Onderwijs en Onderzoek op 15 maart een nationale staking in het basis-, middelbaar en hoger onderwijs. Verschillende actiegroepen, zoals PO in Actie en WO in actie, steunen de staking. Belangrijk punt waarvoor gestaakt wordt is het terugdringen van de werkdruk.
Omdat alle leerkrachten van De Sleutel staken, is de school die dag gesloten.
Mocht je op de stakingsdag geen opvang hebben, dan kun je hiervoor contact opnemen met de buitenschoolse opvang van Kindcentrum Schalkhaar. Je kunt dit t/m 8 maart aangeven door een e-mail te sturen naar
Ook kinderen, die niet op de BSO zitten, kunnen deze dag opgevangen worden. Je kunt de naam en groep doorgeven aan het bovenstaand mailadres met de notitie dat uw kind niet op de BSO zit.
De BSO verzorgt alleen opvang als er meer dan 5 kinderen worden aangemeld. Op dit moment is dat aantal nog niet bereikt.

vrijdag 24 mei 2019
Hemelvaart, alle kinderen vrij