OR Microkrediet

De OR stimuleert graag het ondernemerschap van de kinderen.
In het verleden zijn er door de OR diverse acties geweest om geld te genereren t.b.v. een speeltoestel op het plein. Vanuit dit gereserveerde bedrag wordt er 1000,- voor de kinderen beschikbaar gesteld. Zo heeft iedere groep 125,- microkrediet. Startgeld om vanuit ondernemerschap het bedrag te vergroten t.b.v. een waterpomp op het ‘natuurlijk spelen-plein’ van De Sleutel.

OR zoekt ondersteuning

De vijf leden van de OR zijn opzoek naar ouders die willen ondersteunen bij het organiseren van de komende activiteiten, zoals Pasen, avondvierdaagse, lente/zomerfeest.

We ontdekken dat zonder extra handen, los van de opgave ouderbetrokkenheid , activiteiten moeizaam te organiseren zijn en soms niet door kunnen gaan.
Draag je een steentje bij aan de komende activiteiten, meld je aan via . Vele handen maken licht werk!

We zien je graag.

groet van de OR