Juf Judith vertrekt binnenkort van De Sleutel. Zij heeft een nieuwe baan. Vrijdag 8 maart is de laatste werkdag van Judith. Intern bekijken wij hoe we het huidige takenpakket van Judith gaan invullen. Zodra dit bekend is, maken we dit bekend bij diegenen die hiermee van doen hebben. Hieronder een berichtje van Judith.

De Sleutel is voor mij een plek waar ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt, zo kwam ik 7 jaar geleden als leerkracht in groep 5. De laatste jaren sta ik nog slechts enkele uren voor de groep en ben ik vooral het gezicht van de uilengroep, het begeleiden van startende leerkrachten en studenten & het Rots en Waterprogramma.

Na het afronden van diverse studies en cursussen is het tijd voor de volgende stap: ik ga aan de slag als docent onderzoeker voor de Pabo op Saxion. Een mooie uitdagende baan met veel afwisseling waarbij ik vanaf een andere plek betrokken blijf bij het basisonderwijs.

Vrijdag 8 maart is mijn laatste werkdag, wie persoonlijk gedag wil zeggen is uiteraard van harte welkom om mij binnen de school even op te zoeken. Hiervoor ben ik woensdag 6 maart en donderdag 7 maart na schooltijd beschikbaar en vrijdag 8 maart zowel in de ochtend als na schooltijd.

Vrijdag 8 maart neem ik afscheid van de leerlingen.

Bedankt voor de vele mooie momenten waarin ik met ouders, leerlingen en het team lief en leed heb mogen delen. Ik had mijn tijd op De Sleutel niet willen missen.

Hartelijke groet,
Judith Helderman-Koops