ictOp school maken de leerlingen bij het leren steeds meer gebruik van computers, chromebooks en I-Pads. Bij veel educatieve softwarepakketten speelt geluid een belangrijke rol. Om de leerlingen optimaal te kunnen laten werken met deze softwarepakketten hebben alle leerlingen van groep 3 tot en met 8 een eigen setje oortjes met opbergdoosje gekregen. Op dit opbergdoosje staat de naam van de leerling om het risico op verlies zo veel mogelijk in te perken.

Mocht een leerling toch zijn oortjes kwijtraken of kapot maken, dan kan tegen kostprijs (2 euro) een nieuw setjes oortjes op school gekocht worden. Uiteraard is het ook mogelijk, indien nodig, om een nieuw setjes oortjes van huis mee te nemen.
In de groepen 1 en 2 wordt op dit moment nog gewerkt met gewone koptelefoons.

Martin Pothof