Ik kom het team de komende maanden versterken op de Sleutel in het kader van de zogenaamde werkdrukgelden. Ik vervang Monique Stempher, die in verband met het zwangerschapsverlof van juf Annemijn, nu voor groep 5 staat. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Ik zal mij daarom even kort voorstellen. Ik ben Rachel Wissink, 27 jaar. Ik ben januari 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik woon nu bijna anderhalf jaar in Zutphen. Ik woonde eerst in Sliedrecht (vlakbij Dordrecht/Rotterdam). Ik heb het afgelopen jaar gewerkt als invalleerkracht op allerlei verschillende scholen. Daar heb ik verschillende groepen parttime gedraaid voor langere tijd. Ik kijk uit naar een gezellige schooltijd op de Sleutel met de kinderen en de ouders. Mochten er nog vragen zijn spreek mij aan en stel ze.

Rachel Wissink

Gelwedstrijd groep 5 t/m 8