nieuw groen schoolpleinGraag willen we met jullie de voortgang delen als het gaat om ons nieuwe schoolplein.
Achter de schermen is de afgelopen tijd hard gewerkt aan alle voorwaarden om offertes en subsidies aan te vragen. Denk aan een afkoppelplan voor hemelwaterafvoer, berekeningen naar aanleiding van het ontwerp, voorwaarden die we in de offertes wilden opnemen, keuze voor aannemers, voorgesprekken houden etc. etc.
We zijn blij te melden dat we in de volgende fase zijn aangekomen, de offertes zijn namelijk aangevraagd!
Een drietal aannemers hebben we gevraagd een offerte uit te brengen en we verwachten deze op zeer korte termijn te ontvangen.
De komende periode staat dan ook in het teken van de beoordeling daarvan en daarna kunnen we een voorzichtige planning gaan maken.

Tot zo ver de update met betrekking tot het schoolplein, we gaan ervan uit dat we een goed aanbod krijgen en informeren jullie daarna zo spoedig mogelijk met een planning voor de realisatie.
Voor die realisatie kunnen we namelijk alle hulp van ouders gebruiken die beschikbaar is, maar daarover later meer.

Met vriendelijke groet,

Madelien, Theo, Fiona, Els, Greta, Gert en Sandra