Op 15 en 20 november zijn er de zogenaamde 10-minutengesprekjes. Deze komen dit schooljaar in de plaats van de kind-oudergesprekken. Via de gespreksplanner van Parro ontvang je hiervoor een uitnodiging. De gesprekken voor ouders van de leerlingen van groep 8 zijn in december. Ouders van leerlingen in groep 1 die direct na de zomervakantie zijn gestart, worden apart uitgenodigd voor een zogenaamd stand-van-zaken-gesprek. Ouders met kinderen uit groep 1 die voor de zomervakantie gestart zijn, ontvangen wel gewoon een uitnodiging voor de 10-minutengesprekken.

In het 10-minutengesprek spreek je als ouder met de leerkracht over hoe het gaat met je zoon of dochter in de klas, hoe het gaat met het leren, hoe het sociaal emotioneel gaat. Ook worden eventuele handelingsplannen besproken.

De rapportfoliomappen gaan dit schooljaar twee keer, gelijk met de rapporten, mee naar huis: op 8 maart en 5 juli.

Meer informatie krijg je via Parro door de groepsleerkracht