hanzeproject groot

Afb. In het ateliercircuit op vrijdagmiddagen is de bovenbouw al begonnen aan het Hanzeproject. Op bovenstaande foto zie je divers kinderen aan het werk om middeleeuwse kleding te naaien.

Na de voorjaarsvakantie starten we met het Hanzeproject in alle groepen. In het Hanzeproject zoomen we in op de historie van Deventer. Het project sluit mooi aan bij Deventer 1250 jaar. In het project zullen veel activiteiten binnen de school in het teken staan van dit thema. Ook zijn er diverse activiteiten buiten de school. In de klassikale nieuwsbrief zal de groepsleerkracht u verder informeren.

Het project wordt afgesloten met op 5 april met een inloopavond voor kinderen, ouders en andere belangstellenden. Op deze avond zal ook onze vernieuwde school feestelijk in gebruik worden genomen. Hou deze avond vrij! Een uitnodiging volgt.

vrijdag 24 mei 2019
Hemelvaart, alle kinderen vrij