Groep 1:
Om de leerkracht in de steeds groter wordende groep 1 te ontlasten en om de kinderen van deze groep nog beter te bedienen, hebben we besloten om in groep 1 in de ochtenden een onderwijsassistent te plaatsen. Van maandag t/m donderdag is dat Renate van der Steege. Op vrijdag is dat Caya van Cooten.
Renate is ook medewerker van de tussenschoolse opvang en voor de kinderen een bekend gezicht. Caya was student onderwijsassistent in groep 4. Zij is onlangs afgestudeerd. De ondersteuning start binnenkort en in ieder geval voor de voorjaarsvakantie.
Groep 4:
Caya van Cooten heeft haar stage als onderwijsassistent in groep 4 afgesloten en is klaar met haar opleiding. Wij zijn blij dat zij twee ochtenden voor onze school behouden blijft. Caya zal maandagochtend en vrijdagochtend op De Sleutel gaan werken. Op maandag helpt zij in groep 4. Op deze manier kunnen we de hele week ondersteuning in stand houden voor deze grote groep. Op andere dagen blijft Greta ondersteunend actief in en om de groep.