pc schermenAls het gaat om ICT-investeringen op school, verschuift de focus van PC’s naar laptops, iPads en chromebooks. Wij proberen de uitgaven die met PC’s te maken hebben daarom tot een minimum te beperken. Vandaar onderstaande oproep:

Een aantal jaren geleden heeft De Sleutel een grote partij beeldschermen van de politie te Deventer gekregen. De leerlingen en medewerkers van De Sleutel hebben de afgelopen jaren mede dankzij deze partij beeldschermen kunnen werken op de computers in school.
Sinds kort wordt pijnlijk duidelijk dat steeds meer beeldschermen op De Sleutel hun beste tijd gehad hebben. Wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe partij beeldschermen. Mocht u of uw baas beeldschermen willen vervangen voor het nieuwste model, dan houden wij ons aanbevolen voor de afgeschreven exemplaren.

Martin Pothof ()

vrijdag 24 mei 2019