rots en waterWij hebben als team besloten om Rots & Water breder in te gaan zetten binnen onze school. Wij zien dat de training bijdraagt aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Wanneer we onze trainingen ook gaan toepassen in de andere groepen en alle leerkrachten actief kennis maken met Rots & Water zal het pedagogisch klimaat verder verbeteren. Wij willen een school zijn waar iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn.

13 oktober gaan de eerste kinderen starten met de Rots & watertraining. Vervolgens komen in het schooljaar 2017-2018 alle groepen aan de beurt, waarbij de leerkracht van de groep nauw betrokken is. Bij de workshopavond is er ook een workshop van Rots & water; waar Annemieke (vakdocent gym) en Esther (leerkracht groep 6 en Rots & Watertrainer) u graag meer vertellen en laten zien over deze waardevolle training!

Het Rots & Waterteam
(gymjuf Annemieke , Jennifer, Eveline, Esther en Judith)

Rots & Water Instituut NL - Gadaku Instituut - Rots
www.rotsenwater.nl