We moeten tijdelijk voor en na schooltijd met ongeveer 130 kinderen naar binnen en naar buiten door één deur. In een vorige mail hebben wij daarom gevraagd om
  • afscheid te nemen van je kind(eren) op het schoolplein;
  • ouders met kinderen vanaf groep 5 wachten na schooltijd op het grote plein;
  • ouders met kinderen in groep 3 en 4 wachten in de buurt van de zandbak; met fietsen door de grote poort te gaan (en niet tussen de hekken bij groep 4;)
  • auto’s niet te parkeren voor de school
  • niet te wachten op de openbare weg (al dan niet met fiets)
Veel ouders doen dit al. Bedankt. Wanneer je toch mee naar binnen loopt, realiseer je je dan dit bij sommige andere kinderen tot verwarring leidt: ‘Papa of mama, waarom ga jij niet mee naar binnen? Andere papa’s en mama’s doen dat ook.’ Omdat ouders soms een legitieme reden (even iets doorgeven aan de leerkracht / een kind dat heel graag iets wil laten zien) hebben om binnen te lopen, willen wij niet elke ouder aanspreken.