lindenhofOp maandag 25 september hebben Huub en Bobby samen met meester Gert een overleg gehad op De Lindenhof met twee bewoners, mevrouw Thea Lipman en mevrouw Jacqueline Hoogeveen. Vorig schooljaar hebben deze dames voorgelezen tijdens het voorleesfestival in januari. Bovendien heeft mevrouw Hoogeveen een activiteit bij gewoond binnen het vrijdagmiddagcircuit, waarin zij als oud-kunstacademiedocent in geïnteresseerd was.
Het overleg op De Lindenhof stond in het teken van een gezamenlijke spelletjesochtend. Deze spelletjesochtend zal plaatsvinden op 2 november in de recreatiezaal van De Lindenhof. De volgende afspraken zijn gemaakt:
  • De Sleutel komt met 15 kinderen uit groep 7 en 8 naar De Lindenhof en neemt tenminste 5 moderne spelletjes mee;
  • De bewoners van de Lindenhof zorgen voor tenminste 5 ouderwetse spelletjes;De kinderen van
  • De Sleutel zorgen voor promotie van de spelletjesactiviteit door posters op te hangen in de Lindenhof en door flyers in de brievenbussen van de bewoners te doen;
  • Na de spelletjesochtend gaan we kijken of we meer gezamenlijke activiteiten kunnen organiseren (met andere kinderen en andere groepen).
Heel leuk (en in het kader van noaberschap en goed burgerschap) om te zien hoe jong en oud probeert een succes te maken van deze ochtend!

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019