Op maandag 4 september is de vakantie afgelopen. Om 8.30 uur stappen we, kinderen, ouders en leerkrachten, samen het nieuwe schooljaar in. De opening zal in het teken staan van de afsluiting van renovatiefase I en de start van renovatiefase II. Meer informatie ontvangt u in de laatste week van de zomervakantie.

Waar vind je wie en wat na de zomervakantie?
Na de vakantie starten de groep 4 t/m 8 in hun nieuwe lokalen.
Op een aantal kleinigheden na, die vooral te maken hebben met herinrichting, gaan we ervan uit dat dat gedeelte gebruiksklaar is.

Groep 3 kan na de vakantie niet in het eigen lokaal. De huidige groep 4 wordt, waarschijnlijk tot de herfstvakantie, hun tijdelijke onderkomen. Omdat dit lokaal na de renovatie gebruikt zal worden als leerplein, is de wand aan de gangkant al verwijderd. Om toch het gevoel van een klaslokaal te realiseren, zal een provisorische afscheiding geplaatst worden.

Selma (intern begeleider) zal gedurende fase 2 zo lang mogelijk in het huidige IB-kantoortje blijven.
Delaja (administratie), en Gert (directeur) zijn tot de herfstvakantie te vinden in het speellokaal bij groep 1. De lessen van de uilengroep, dit jaar op de maandagen, zullen daar ook plaatsvinden.

Bennie Teunissen heeft gedurende fase twee van de renovatie geen eigen werkplek.

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework