afscheid ineOp vrijdag 14 juli heeft de school afscheid genomen van Ine Dijkerman. Ine heeft ruim 25 jaar lesgegeven op De Sleutel. Ine is lange tijd het gezicht geweest van groep 3.
Vrijdag heeft Ine samen met haar man Gerrit, oud-leerkracht van onze school, alle groepen bezocht. Daar werden zij steeds op een andere manieer in Italiaanse sferen gebracht. Ine is namelijk een fervent Itali√ęganger.
Na schooltijd was er voor ouders en verzorgers gelegenheid om Ine de hand te schudden. Aansluitend was er een informele receptie voor genodigden. De dag werd afgesloten met een Italiaans etentje op school samen met het team. Hierbij waren de kinderen van Ine en Gerrit ook aanwezig. Ook zij zijn namelijk oud-Sleutelaars. Zij hebben namelijk hun basisschooltijd op De Sleutel doorgebracht. Met de pensionering van Ine komt er een eind aan een tijdperk Dijkerman.
De school wenst Ine en Gerrit met hun kinderen en kleinkinderen veel mooie momenten toe.

woensdag 21 aug 2019