Ouders die afscheid willen nemen van juf Ine kunnen dat doen op vrijdagmiddag 14 juli. Eerder op de dag hebben de kinderen al afscheid genomen van juf Ine. Met het vertrek van Ine komt een einde aan een tijdperk Dijkerman op De Sleutel. Enkele jaren geleden is haar man Gerrit afgezwaaid. Ook de kinderen van Ine zijn hier naar school gegaan.
Later op de middag is er nog een receptie voor genodigden en gaat het team met Gerrit, de kinderen en kleinkinderen op school een gezellig hapje eten.

afscheind ine

Fiat 500

fiat 500Ssst, zachtjes …. We zoeken voor vrijdag 14 juli een Fiat 500 of een andere Italiaanse auto. Mocht u zelf zo’n auto hebben of iemand kennen die een dergelijke auto in zijn bezit heeft, wilt u dat even doorgeven aan Annemijn van Leersum ()

JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework