Net als voorgaande jaren zal De Sleutel weer meelopen met de Avondvierdaagse. Dit evenement zal plaats vinden op 15 t/m 18 mei. We hopen weer op veel reacties zodat het leuke en gezellige avonden zullen worden. De inschrijving komt binnenkort!
Om de avondvierdaagse goed te laten verlopen hebben wij echter hulp nodig van een aantal ouders. In eerste instantie zijn wij op zoek naar een persoon (of personen) die wil meehelpen bij de voorbereiding. Vanuit de de ouderraad van de Nicolaas zijn er 2 leden en Peter van der Horn en Hester de Wilde van De Sleutel zijn ook weer van de partij. Een derde persoon erbij zou heel prettig zijn.
Wat moet er zoal gebeuren: uitnodigingen uitdelen, uitnodigingen verzamelen en deelnemerslijst maken. Vervolgens een brief met de laatste mededelingen verzenden, routes verzenden, drinken en iets lekkers halen en evt. vragen beantwoorden. Deze taken willen we dan onderling verdelen.
Daarnaast hebben wij nog mensen nodig op de dagen zelf, 15-18 mei. We hebben mensen nodig die meelopen; wil je voor dat we gaan wandelen de deelnemerslijst per klas afvinken. Dit kun je elke dag doen of één dag? We hebben ook mensen nodig die niet meelopen maar tijdens de route bij de rustplaats limonade en iets lekkers wil uitdelen. Dit kun je elke dag doen of één dag?
Genoeg keuzes en mogelijkheden. Hierbij zet ik ze nog even op een rijtje;
  • Meehelpen organiseren
  • Afvinken op de avond, ma/di/wo/do of geen voorkeur
  • Drinken uitdelen op de rustpost, ma/di/wo of geen voorkeur
Denk je leuk, ik wil wel iets doen. Meld je dan aan. Dit kan per mail naar Peter () Hester ().
Bedankt alvast en groeten Hester de Wilde
Namens organisatie avondvierdaagse en ouderraad