Jennifer Kamman: Jennifer is in januari bevallen van  Julie. Tot de zomervakantie geniet Jennifer van haar ouderschapsverlof. Na de zomervakantie komt Jennifer terug. Jennifer wordt momenteel vervangen door juf Annemieke (groep 4).
Lotte Buter: Lotte is nu enkele weken met zwangerschapsverlof. Zij verwacht in mei haar kindje. Juf Lotte zal ook na de vakantie terugkeren. Lotte wordt vervangen door juf Fadime (groep 1).
Ine Dijkerman: Ine is anderhalve maand geleden uitgevallen vanwege rugklachten. Inmiddels weet Ine dat het gaat om een hernia. Het herstel verloopt voorspoedig. Ine zal na de meivakantie starten met re-integreren. De verwachting is dat Ine voor de vakantie niet volledig hersteld is. Juf Anniek en juf Sylvia vervangen Ine (groep 3).
Martin Pothof: Martin is eind vorig schooljaar uitgevallen wegens een TIA. Herstel verliep aanvankelijk uiterst moeizaam. Sinds februari gaat het gelukkig stap voor stap vooruit. Martin wordt vervangen door meester Dennis (groep 5).

Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019