Na twee wat minder positieve ervaringen met de Deventerse Koningsspelen, hebben we besloten om als Sleutel het heft in eigen handen te nemen. We kiezen voor een wat kleinschaliger aanpak. Voor onderbouw waren we dat al gewend.

Groep 1 t/m4
De groepen 1 t/m 4 blijven op school en gaan op het schoolplein en in de zaal allerlei spelletjes doen die in het teken staan van Koningsdag. De groepen 1 t/m 4 hoeven geen lunchpakketje mee te nemen. Heeft u deze dag vrij en wil je graag helpen? Dat kan, meldt dit dan bij de leerkracht van uw kind.

Groep 5 en 6
De groepen 5 en 6 gaan naar de honkbal vereniging om daar een potje beeball te leren spelen. We hebben geen hulp nodig van ouders maar als je wil komen kijken ben je van harte welkom.

Deze groepen gaan om 10:00 uur lopend naar het honkbalveld samen met juf Annemijn en juf Greta. Voor de groepen 5 en zes is het handig thuis al de sportkleding aan te doen. Zorg dat je een paar goede sportschoenen aan hebt.

Groep 7 en 8
De groepen 7 en 8 is een circuit samengesteld, fitnessen in de kleine zaal van ’t Haarhuus, Bootcamp in park Braband en een spelparcours in de gymzaal van ’t Haarhuus. De groep 7 en 8 kleden zich om in ’t Haarhuus.
Daar is juf Annemieke (gym) met haar team. Om de drie verschillende activiteiten goed laten te verlopen hebben we hulp nodig van minimaal drie ouders. U kunt zich aanmelden bij Juf Esther en juf Annemijn.

Om 13:00 gaan we met z’n allen lunchen gesponsord door de JUMBO. De kinderen hoeven geen lunch pakketje van thuis mee te nemen.
Mocht u nog vragen hebben stel ze gerust.

Groet
Samantha, lio-er groep 2 (aanspreekpersoon voor de onderbouw) Greta en Annemieke (aanspreekpersonen voor de bovenbouw)

woensdag 21 aug 2019