schalkhaar lifeIn het extra lange weekend van 25 t/m 28 mei viert Schalkhaar feest: Schalkhaar Life! Ook dit jaar staan er weer veel kids-activiteiten op het programma en dit jaar een vernieuwend programma.
Vanuit de organisatie van Schalkhaar Life! doen wij hierbij graag een oproep om als vrijwilliger te helpen tijdens het weekend bij de diverse kids-activiteiten.

Tevens maken wij op dinsdag 9 mei de verrassingszakjes die ieder jaar worden uitgedeeld op de scholen in Schalkhaar. Ook hulp van ouders / grote zussen / broers is hierbij van harte welkom.

Vind je het leuk om te helpen bij de diverse kinderactiviteiten meld je dan aan bij: Ilona Veldwijk of via de mail :
Mocht je het bij andere onderdelen van Schalkhaar Life! leuk vinden om als vrijwilliger te helpen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Houd onze website www.schalkhaarlife.nl in de gaten voor meer informatie over het weekend.