daltonschoolOnze school is afgelopen donderdag gevisiteerd door de Nederlands Daltonvereniging. Wij zijn blij en trots dat we ons de komende 5 jaar daltonschool mogen blijven noemen.
Twee visiteurs van de Nederlandse Dalton Vereniging hebben de hele dag op school gekeken en met veel verschillende mensen gesproken. Wij willen de leerlingenraad, India en Boedi (groep 5), Isa en Brett (uit groep 6), Silke en Milan (uit groep 6-7), Caspar en Marit (groep 8), heel erg bedanken voor de rondleiding van en het gesprek met de visitatiecommissie. Marianne van Haren (MR) en Julitta Visser-Kes en Marjolein Beumers (OR) hebben namens de ouders gesproken met de commissie.

Bevindingen van de visitatiecommissie:
Als parels werden benoemd: het eigenaarschap dat kinderen van de school laten zien in relatie tot het rapportfolio, het werken met groepsdoelen op de verbeterborden in de klassen (vanaf groep 3) en het plannen in de onderbouw.
Als aanbeveling is de school meegegeven om ontwikkelingen op gebied van gepersonaliseerd leren een plek te geven op de takenbrief. Daarmee kunnen we als school het eigenaarschap van kinderen voor hun eigen leerproces nog verder versterken. Deze aanbeveling hadden we zelf al geformuleerd in ons daltonontwikkelingsplan en past dus helemaal binnen de beleidslijnen die wij hebben uitgezet.

Nieuwsgierig naar de aanleg van ons nieuwe Groene schoolplein?

Klik hier voor het laatste nieuws

Binnenkort

Studiedag: alle kinderen vrij
vrijdag 18 okt 2019
Herfstvakantie
zaterdag 19 okt 2019
Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 06 nov 2019
Studiedag: alle kinderen vrij
woensdag 06 nov 2019
Maandsluiting gr 5 t/m 8 met de voorleeswedstrijd (ouders welkom)
vrijdag 08 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework