Hier leest u weer een bericht vanuit de MR en hoort u waar de MR leden zich zoal mee bezig houden.
In een recente MR-vergadering hebben we naar aanleiding van de uitkomsten van de enquête van het Gelijke Tijden-model besloten om een werkgroep voor de lunch tijdens schooltijd op te richten. Dit omdat de lunch een veel genoemd thema was in deze enquête. Deze werkgroep bestaat uit Willem Drenth (lid MR), en na onze oproep hebben zowel Enneke Abbes en Heleen Hofland zich ook aangemeld. Zij gaan eerst de lunch op school observeren om te zien hoe dat nu gaat: wat loopt er goed en wat kan beter?
We zullen u op de hoogte houden van de bevindingen hieromtrent.

Daarnaast zijn er onlangs ouderenquêtes afgenomen en een MR enquête. De volgende vergadering zullen we de thema's die uit de ouderenquête naar voren komen naar onderwerp indelen en bespreken. Naar aanleiding van deze resultaten zullen we bekijken welke acties kunnen worden uitgezet.

De MR wordt ook op de hoogte gehouden van de verbouwing van de school. De verbouwing van de Sleutel biedt kansen om de school sterker te profileren. Er wordt gedacht aan een nieuwe huisstijl, versterken van PR en het verlevendigen van de website.

Zo bent u weer op de hoogte van een selectie van de werkzaamheden van de MR. Heeft u een vraag of wilt u iets delen met ons? Dat kan! Wij zijn bereikbaar via het mailadres:
We horen graag van u!

Groeten,
Marianne Giethoorn, namens de MR

Binnenkort

10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019
Adviesgesprekken groep 8
dinsdag 10 dec 2019
Avondviering Kerst (kerstmaaltijd)
donderdag 19 dec 2019
Ochtendviering Kerst (kerstmusical)
vrijdag 20 dec 2019
12.00 alle kinderen vrij
vrijdag 20 dec 2019 -
12:00 uur
Kerstvakantie
zaterdag 21 dec 2019
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework