verkeershinderDe verkeershinder op het kruispunt Ganzeboomsweg – Kolkmansweg duurt waarschijnlijk tot eind volgende week. Mocht het langer duren, dan laat ik u dat per mail weten.  Gedurende de werkzaamheden blijft de bereikbaarheid van de school per auto lastig. Ook het parkeren in de buurt van school is dan problematisch. Zo is de Scheurshof, waar veel ouders hun auto parkeren, volgende week, niet bereikbaar. Als het enigszins mogelijk is, wil ik u adviseren per fiets te komen. Komt u toch met de auto, hou dan de veiligheid van de kinderen in acht: stapvoets rijden, niet parkeren en keren bij de garages aan de Bakkerskamp achter de school, etc.
In verband met asfalteringswerkzaamheden gaan sommige gymlessen in het Haarhuis volgende week woensdag niet door. Even afhankelijk van de vorderingen van de werkzaamheden geldt dat ook voor vrijdag 2 december.