Dinsdagmiddag 12 juli vanaf 14.15 uur kunt in de grote zaal afscheid nemen van Tjitske Groen, leerkracht van groep 1. Alle kinderen die momenteel naar De Sleutel gaan en in groep 1 begonnen zijn, hebben les gehad van juf Tjitske. Zoals al eerder aangekondigd zal Tjitske na de zomervakantie genieten van haar pré-pensioen.

Tjitske heeft aangegeven om haar afscheid klein te houden. Iedereen die Tjitske een beetje kent, weet dat zij niet graag op de voorgrond treedt. Afscheid nemen en handen schudden in de grote zaal is dus best wel een 'dingetje'. Voor Tjitske is het daarom fijn dat zij dinsdagmiddag steun krijgt van Ruud Middeldorp, die dit schooljaar les heeft gegeven aan groep 6 en RT-werkzaamheden heeft vervuld. Ook hij zal De Sleutel verlaten. Ruud heeft inmiddels een baan gevonden op een basisschool in Olst. Laury Nengerman, die op vrijdagen les heeft gegeven aan groep 4, is ook voor het laatst. Zij is echter dinsdag verhinderd. Ouders en kinderen die van haar afscheid willen nemen, kunnen vrijdag 15 juli na schooltijd even het lokaal van groep 4 binnen wandelen.