Op woensdag 13 juli staat het zomerfeest weer op de agenda. Het jaarlijkse feest aan het einde van het jaar dat door de ouderraad wordt georganiseerd. Dat wordt weer gezellig!! U ontvangt hiervoor nog een uitnodiging, maar wij willen u nu alvast vragen om u aan te melden om te helpen die dag. We hebben weer ouders en verzorgers nodig die ’s middags willen helpen met het opbouwen, ’s avonds tijdens het feest willen helpen bij de activiteiten (spelletjes begeleiden, de bar, verkoop van munten en eten etc) en natuurlijk ’s avonds na het feest het afbreken en opruimen. U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar of één van de ouderraadleden aan te spreken. Wij rekenen op uw hulp en samen maken we er een leuk zomerfeest van!

Voorleesfestival
woensdag 22 jan 2020
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 24 jan 2020