2016 05 insmerenWanneer het kwik van de thermometer (ruim) boven de 20 graden komt, hebben we op school de afspraak dat kinderen van de kleutergroepen op school ingesmeerd worden. We hebben hiervoor standaard zonnebrandcr√®me op school. Bij dergelijke insmeersessies smeren kinderen zich grotendeels zelf in en helpen kinderen elkaar.

Voor de leerlingen van de overige groepen doen we dit niet. Zij gaan veel korter naar buiten dan de kinderen van groep 1 en 2. Wanneer dit toch nodig is, gaan wij ervan uit dat de kinderen dit zelf regelen.

Mocht het in geval van extreme gevoeligheid voor de zon van belang zijn dat de leerkracht een rol heeft, laat u ons dat dan even weten. Op zomerse dagen is het overigens van belang dat uw kind ingesmeerd op school komt.