innovatieprijs opodTijdens de onderwijsdag voor de scholen van het Openbaar Primair Onderwijs Deventer  van 23 maart jl.  is aan ons de onderwijs- en innovatieprijs toegekend voor ons rapportfolio. Natuurlijk zijn wij blij met het prijzengeld van € 10.000, dat we bij wijze van spreken al drie keer hebben uitgegeven.  Ook het beeldje, dat wij uit handen van de jury mochten ontvangen, heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in de vitrinekast bij de hoofdingang. Maar bovenal overheerst een gevoel van trots.
De afgelopen jaren hebben we met het hele team hard gewerkt om het werken met een rapportfolio te integreren in ons onderwijs. Daarvoor hebben we niet alleen het oude(rwetse) rapport aangepakt, maar ook de hele gesprekscyclus met ouders gewijzigd. Met het rapportfolio hebben we als school een eerste stap gezet in gepersonaliseerd leren. Tot nu toe had onze werkwijze vooral betrekking op het stellen van doelen gericht op de daltondoelen. Op dit moment wordt in de klassen geëxperimenteerd om de werkwijze van het rapportfolio te combineren met talentontwikkeling.
Volgens de jury raakt de rapportfolio-ontwikkeling op De Sleutel het hele onderwijs, heeft de ontwikkeling betrekking op alle kinderen en ouders van De Sleutel. Bovendien kan de werkwijze verder doorontwikkeld worden en is het met enige aanpassing toepasbaar op andere scholen.
Binnen het team en de leerlingenraad (en de groepen) wordt de komende weken een geschikte bestemming gezocht voor het prijzengeld.  Leuk werk!

Nieuwsgierig naar de aanleg van ons nieuwe Groene schoolplein?

Klik hier voor het laatste nieuws

Binnenkort

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 06 nov 2019
Studiedag: alle kinderen vrij
woensdag 06 nov 2019
Maandsluiting gr 5 t/m 8 met de voorleeswedstrijd (ouders welkom)
vrijdag 08 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019
Adviesgesprekken groep 8
dinsdag 10 dec 2019
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework