2016 03 17 social media avondDe ouderraden van De Sleutel en de Nicolaasschool hebben de handen ineen geslagen om een gezamelijke ouderavond te organiseren. Er is gekozen voor het thema social media.
We kunnen er met z’n allen niet meer omheen en onze kinderen groeien er mee op.
Gastspreker Alwin Zandvoort kwam ons meer vertellen over dit onderwerp.
Welke platformen zijn er zoal en wat kan je er mee? Iedereen is wel bekend met Whatsapp maar wat is Snapchat en hoe werkt het? Veel van onze kinderen gebruiken platformen waar wij als ouders nog nooit van gehoord hebben... Daar heeft Alwin verandering in gebracht!
Ook kregen we tips over hoe je je kind kunt begeleiden in social medialand. Er zijn handige sites waar veel informatie te vinden is voor ouders. Tot slot waren er een aantal stellingen die zorgden voor interactie en discussie.
Na afloop was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog verder te praten.
De aanwezigen die hun mailadres hebben achter gelaten krijgen een samenvatting van de avond toe gemaild. Mocht u deze leerzame avond onverhoopt gemist hebben, maar u heeft toch interesse in de samenvatting mail dan naar:

We kijken als ouderraad terug op een geslaagde avond en hopen u een volgende keer graag (terug) te zien op een gezamelijke ouderavond!

Ouderraad De Sleutel