In de enveloppe die de kinderen van groep 4 t/m 8 vandaag hebben meegekregen, bevindt het eerste rapport van dit schooljaar. Zoals aangekondigd krijgen de kinderen een ‘mooiere’ versie mee op 18 maart. Dan gaat namelijk de map rapportfolio mee. Het rapport is dan één van de onderdelen in deze map. Het rapport van de leerlingen van groep 3 gaat volgende week mee, omdat de leerkrachten de resultaten van de wintersignalering van Veilig Leren Lezen hierin mee willen nemen.
 
Net zoals vorig schooljaar hebben we ervoor gekozen om alvast een uitdraai van het rapport mee te geven, omdat 18 maart nog ver weg is. Bovendien starten met ingang van volgende week weer de kind-oudergesprekken voor ouders en leerlingen vanaf groep 4 ( Voor groep 3 een weekje later). Wellicht komt het rapport dan nog ter sprake. De periode van de kind-oudergesprekken loopt van 8 februari t/m 18 maart. De inschrijfoverzichten hangen weer bij de klaslokalen
 
Volgende week worden op school de laatste citotoetsen afgenomen. Deze toetsen kunt u inzien in het ouderportaal van Parnassys. Als het rapport en/of de citotoetsen aanleiding geeft voor een aanvullend gesprek over de schoolresultaten van uw kind, dan neemt de groepsleerkracht binnenkort contact met u op. Wanneer u zelf met vragen zit over de ontwikkeling van uw kind op school (en u vindt het kind-oudergesprek daarvoor niet de juiste plek), dan kunt u ook zelf een afspraak maken met de groepsleerkracht.
 
De ouders van de leerlingen van groep 1, die al wat langer op school zitten, en de ouders van de leerlingen van groep 2 worden uitgenodigd voor een gesprek over het ontwikkelingsvolgmodel (OVM). Deze ronde doen zij niet mee in de kind-oudergesprekken.

Nieuwsgierig naar de aanleg van ons nieuwe Groene schoolplein?

Klik hier voor het laatste nieuws

Binnenkort

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 06 nov 2019
Studiedag: alle kinderen vrij
woensdag 06 nov 2019
Maandsluiting gr 5 t/m 8 met de voorleeswedstrijd (ouders welkom)
vrijdag 08 nov 2019
10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019
Adviesgesprekken groep 8
dinsdag 10 dec 2019
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework