Aangezien ik het aankomend half jaar op de donderdagen in groep (6/)7 bij Erwin  stage ga lopen, wil ik mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Nynke Haven en volg momenteel de deeltijd opleiding Pabo aan het Saxion hier in Deventer en ben derdejaars student. Ik heb al in diverse groepen stage gelopen, maar een stage in groep (6/)7 is nieuw voor mij. Een mooie uitdaging waar ik heel veel zin in heb.
nynkeIk ben inmiddels 13 jaar getrouwd met Alex en we hebben twee prachtige zonen, Cas en Daan, in de leeftijd van 12 en 9 jaar en we wonen in Deventer.  Buiten ons viertjes wonen er ook nog twee hele eigenwijze katten bij ons.
Als ik niet druk ben met de studie besteed ik natuurlijk het liefst tijd aan mijn gezin, maar ook aan sporten, lezen, kleding naaien en aan mijn eigen bedrijfje Nynepien, waarmee ik verkleedkisten voor kinderfeestjes verhuur.  Op de zaterdagen ben ik altijd te vinden langs de lijn van de voetbalvelden om mijn twee zonen aan te moedigen.

vrijdag 23 aug 2019