De Nationale Voorleesdagen zijn gestart op woensdag 27 januari op spectaculaire wijze met een heus Voorleesfestival. Op diverse plekken in de school werd uit verschillende boeken voorgelezen aan de leerlingen en ouders.
Speciale gast op dit Voorleesfestival was cabaretier en schrijver Vincent Bijlo, die samen met zijn echtgenote Mariska Reijmerink hun boek "Bink en Pip gaan naar Engeland" tot leven bracht. Ook de andere voorlezers waren mensen van buiten de school, bijvoorbeeld een bestuurder van Openbaar Primair Onderwijs Deventer, ouders, oud-leerkrachten, opa's en oma's en ga zo maar door. Ook was de Gele Verhalenbus van de Bibliotheek Deventer van de partij.
Het was de tweede keer dat het Voorleesfestival plaatsvond en wederom een groot succes! Voorlezen is leuk en belangrijk voor jong en oud!
{phocagallery view=category|categoryid=270|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0}

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)