De komende weken worden er met enige regelmaat Cito-toetsen afgenomen. Dit geldt voor de leerlingen van groep 3 t/m 8. In de kleutergroepen worden geen Cito-toetsen gedaan.
Aan de hand van deze toetsen volgen we de ontwikkeling van onze leerlingen. Verder gebruiken we de toetsgegevens ook om onze onderwijsopbrengsten te monitoren.
De resultaten van uw kind(eren)  kunt u, wanneer een toets is afgenomen, vinden via het ouderportaal van Parnassys. Wanneer er aanleiding toe is, zal de groepsleerkracht contact met u opnemen om de toetsresultaten met u te bespreken. Ook wanneer u daar zelf behoefte aan heeft, kunt u contact opnemen met de leerkracht.

Op 5 februari ontvangen ouders van de leerlingen van groep 4 t/m 8 per mail een digitaal rapport. De kinderen van groep 3 krijgen dan het rapportboekje mee. Zoals al eerder gecommuniceerd, willen we hier niet mee wachten totdat de leerlingen hun rapportfoliomap meekrijgen op 19 maart.  Het rapportboekje en de cijferlijst maken vanzelfsprekend wel deel uit van de rapportfoliomap

Vanaf 8 februari t/m 19 maart is er weer een ronde kind-oudergesprekken. In alle groepen zijn vanuit de gesprekken tussen leerling en leerkracht doelen opgesteld die met de daltonpijler zelfstandigheid te maken hebben.  
Voor ouders van groep 1 en 2 zijn van 8 februari t/m 19 maart gesprekken plaats over het OVM (ontwikkelingscolgmodel). Deze gesprekken worden alleen gevoerd met u als ouder. Ouders van kinderen uit groep 1 die na de herfstvakantie gestart zijn, worden niet uitgenodigd voor een OVM-gesprek. Met hen is onlangs of wordt binnenkort een stand-van-zaken gesprek gevoerd.

Binnenkort

10-minuten-gesprekken
woensdag 13 nov 2019
Versieravond Sint
maandag 18 nov 2019
Sintviering
donderdag 05 dec 2019
Versieravond Kerst
maandag 09 dec 2019
Adviesgesprekken groep 8
dinsdag 10 dec 2019
Avondviering Kerst (kerstmaaltijd)
donderdag 19 dec 2019
Ochtendviering Kerst (kerstmusical)
vrijdag 20 dec 2019
12.00 alle kinderen vrij
vrijdag 20 dec 2019 -
12:00 uur
Kerstvakantie
zaterdag 21 dec 2019
Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework