samen rtv oostDe Sleutel doet mee: Samen in actie voor de Voedselbanken Heel Overijssel staat van 7 t/m 18 december in het teken van de grootste voedselbankinzamelings-actie die Nederland ooit heeft beleefd.
Alle 13 regionale omroepen van Nederland slaan in december de handen ineen om samen met hun luisteraars, kijkers en webbezoekers zoveel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

Veel Overijsselse scholen hebben zich aangemeld als inzamelpunt voor de actie. De Sleutel doet hier ook aan mee en is het inzamelpunt voor Schalkhaar. Uw kind krijgt maandag een zogenaamd ‘Overijssels boodschappenbriefje’ mee waarop exact staat wat we in Overijssel inzamelen.

In de loop van de volgende week kunnen de leerlingen de boodschappen op school inleveren. Ook andere mensen, zoals buurtbewoners, dorpsgenoten, kunnen gebruik maken van De Sleutel als inzamelpunt.
Meer informatie over deze actie vindt op: http://www.rtvoost.nl/acties/tabsnews.aspx?cat=829

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)