Tijdens de opening van ‘The Sleutel ’s got Talent’ is een mysterieuze femme fatale er in geslaagd om meester Erwin onder hypnose te brengen. Dat leek aanvankelijk niet te lukken, maar met de juiste spreuken en de juiste bezwerende geluiden raakte meester Erwin toch in trance. Tijdens zijn eerst hypnotische ervaring was meester Erwin er (goed-)heilig van overtuigd dat hij de echte Sinterklaas was.  Hij informeerde bij enkele verklede kinderpieten of zij de pakjes goed hadden afgeleverd en stelde de paniek-Piet gerust. Terug in de werkelijkheid en met beide benen op de grond, bleek meester Erwin nergens vanaf te weten. Wel deelde hij mee dat hij zich in tijden niet zo uitgerust heeft gevoeld. Dat was dan mooi meegenomen.

Streetwisedag (ANWB) / week van de luizencontrole
maandag 28 okt 2019
Maandsluiting groep 1 t/m 4 (ouders welkom)
vrijdag 01 nov 2019